1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Don't Use xISO!!

Discussion in 'Xbox - General discussion' started by Dank, Mar 6, 2003.

  1. Dank

    Dank Regular member

    Joined:
    Jan 22, 2003
    Messages:
    368
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I had made prob 10 games with xISO that worked nicely.. then i started running into problems with some not working or booting up then going back to the dashboard.. I came across GDFImage and it has NEVER not made the perfect ISO. It saved the day!
     
  2. Shank69xo

    Shank69xo Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hey dank maybe you could help with gdfimage.I am command prompt illiterate.I use xISO and everygame I backed up boots to game's title screen then freeze up.Maybe xISO is my problem.I have GDFImage but just confused as how to use it properly.
     
  3. Dank

    Dank Regular member

    Joined:
    Jan 22, 2003
    Messages:
    368
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Not sure what you mean... I don't get a command prompt... i think there may be another part of the prog you need to d/l because it is very hard to find and is protected by microsoft.. I have this purple image that sort of looks like 3 purple I's.. you need GDFImage GUI for it to work properly the hard file to get i believe is called gdfimage.exe. if you have those then it should eliminate the command prompt and is very easy to use.
     
  4. Shank69xo

    Shank69xo Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Dank
    I have gdfimage.exe. But the only way i can use it is to Go to run and type in CMD and hit enter.Then from the commandprompt type the path to gdfimage and it opens up.It is the microsoft one.So are you saying I need GDFImageGUI also?
     
  5. Shank69xo

    Shank69xo Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Dank
    I got it.I was missing the GUI part.Thanx alot.I hope this ISO works good.Appreciate it.
     
  6. Dank

    Dank Regular member

    Joined:
    Jan 22, 2003
    Messages:
    368
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    sounded like thats what you needed.. hope it works as good for you as it does for me. I don't even write to RW's for fear of not working anymore. i just burn straight to DVD+R.. its nice
    cheers
     
  7. Shank69xo

    Shank69xo Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Dank
    man my freaking gdfimage gui locks up(not responding) in the middle of making an image.Any ideas??
     
  8. Dank

    Dank Regular member

    Joined:
    Jan 22, 2003
    Messages:
    368
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hmmm.... even 3 gig files only take about 3-4 minutes with this... maybe you have a bad copy try d/ling a few more copies of those proggies.. if that doesn't work pm your addy bro..
    Cheers
     
  9. Shank69xo

    Shank69xo Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Dank
    I downloaded a new version of xISO and now i got 30 backups working perfectly.Even a few that wouldn't boot from the HD boot on disk.And I use cheap 1X Media($.89)a disk.I guess I'm getting lucky.Thanx for the help.I'm still gonna try to use GDFImage.But at least I got an alternative.
     
  10. dmklap

    dmklap Member

    Joined:
    Jan 31, 2003
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Why do you make a iso? I just burn the game as data useing RecordNow and have yet to have a problem.
     
  11. shank69x1

    shank69x1 Member

    Joined:
    Mar 13, 2003
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    When I try to burn at UDF 128 the damn disk never works.
     

Share This Page