1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

doom 3

Discussion in 'CD-R' started by Trulahall, Nov 11, 2004.

  1. Trulahall

    Trulahall Member

    Joined:
    Nov 11, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi im having a prob with my doom every time i go to play it, it comes up with this

    900 MHz AMD CPU with MMX & 3DNow!
    256 MB System Memory
    32 MB Video Memory
    Winsock Initialized
    Hostname: zoe
    IP: 81.96.156.117
    doom using MMX & 3DNow! for SIMD processing
    ------ Initializing File System ------
    Current search path:
    C:\Program Files\Doom 3/base
    C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files)
    C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files)
    C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files)
    C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.pk4 (8972 files)
    C:\Program Files\Doom 3\base\pak000.pk4 (2698 files)
    C:\Program Files\Doom 3\base\game00.pk4 (2 files)
    game DLL: 0x0 in pak: 0x0
    file system initialized.
    --------------------------------------
    ----- Initializing Decls -----
    ------------------------------
    ------- Initializing renderSystem --------
    using ARB renderSystem
    renderSystem initialized.
    --------------------------------------
    4966 strings read from strings/english.lang
    Couldn't open journal files
    execing editor.cfg
    execing default.cfg
    couldn't exec DoomConfig.cfg
    couldn't exec autoexec.cfg
    4966 strings read from strings/english.lang
    ----- Initializing Sound System ------
    sound system initialized.
    --------------------------------------
    ----- R_InitOpenGL -----
    Initializing OpenGL subsystem
    ...registered window class
    ...registered fake window class
    ...initializing QGL
    ...calling LoadLibrary( 'opengl32' ): succeeded
    Couldn't find proc address for: wglGetExtensionsStringARB
    Couldn't find proc address for: wglSwapIntervalEXT
    Couldn't find proc address for: wglGetPixelFormatAttribivARB
    Couldn't find proc address for: wglGetPixelFormatAttribfvARB
    Couldn't find proc address for: wglChoosePixelFormatARB
    Couldn't find proc address for: wglCreatePbufferARB
    Couldn't find proc address for: wglGetPbufferDCARB
    Couldn't find proc address for: wglReleasePbufferDCARB
    Couldn't find proc address for: wglDestroyPbufferARB
    Couldn't find proc address for: wglQueryPbufferARB
    Couldn't find proc address for: wglBindTexImageARB
    Couldn't find proc address for: wglReleaseTexImageARB
    Couldn't find proc address for: wglSetPbufferAttribARB
    ...calling CDS: ok
    ...created window @ 0,0 (640x480)
    Initializing OpenGL driver
    ...getting DC: succeeded
    ...attempting to use stereo
    ...PIXELFORMAT 7 selected
    ...creating GL context: succeeded
    ...making context current: succeeded
    Couldn't find proc address for: wglGetExtensionsStringARB
    Couldn't find proc address for: wglSwapIntervalEXT
    Couldn't find proc address for: wglGetPixelFormatAttribivARB
    Couldn't find proc address for: wglGetPixelFormatAttribfvARB
    Couldn't find proc address for: wglChoosePixelFormatARB
    Couldn't find proc address for: wglCreatePbufferARB
    Couldn't find proc address for: wglGetPbufferDCARB
    Couldn't find proc address for: wglReleasePbufferDCARB
    Couldn't find proc address for: wglDestroyPbufferARB
    Couldn't find proc address for: wglQueryPbufferARB
    Couldn't find proc address for: wglBindTexImageARB
    Couldn't find proc address for: wglReleaseTexImageARB
    Couldn't find proc address for: wglSetPbufferAttribARB

    ------- Input Initialization -------
    Initializing DirectInput...
    mouse: DirectInput initialized.
    keyboard: DirectInput initialized.
    ------------------------------------
    sound: STEREO
    X..GL_ARB_multitexture not found
    X..GL_ARB_texture_env_combine not found
    X..GL_ARB_texture_cube_map not found
    X..GL_ARB_texture_env_dot3 not found
    X..GL_ARB_texture_env_add not found
    X..GL_ARB_texture_non_power_of_two not found
    X..GL_ARB_texture_compression not found
    X..GL_EXT_texture_filter_anisotropic not found
    X..GL_EXT_texture_lod not found
    X..GL_1.4_texture_lod_bias not found
    X..GL_EXT_shared_texture_palette not found
    X..GL_EXT_texture3D not found
    X..GL_EXT_stencil_wrap not found
    X..GL_NV_register_combiners not found
    X..GL_EXT_stencil_two_side not found
    X..GL_ATI_separate_stencil not found
    X..GL_ATI_fragment_shader not found
    X..GL_ARB_vertex_buffer_object not found
    X..GL_ARB_vertex_program not found
    X..GL_ARB_fragment_program not found
    ********************
    ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features
    ********************
    Error during initialization
    Shutting down OpenGL subsystem
    ...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
    ...deleting GL context: success
    ...releasing DC: success
    ...destroying window
    ...resetting display
    ...shutting down QGL
    ...unloading OpenGL DLL

    and i have no idea what it means can any one help
    please, thank you
     
  2. pollushon

    pollushon Regular member

    Joined:
    Sep 23, 2004
    Messages:
    189
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Theres your problem. To run Doom3 you need either win 2000 or XP. You also need Direct X 9.0 support. Either your card doesnt support it, or its not installed. What OS and 3D card are you using?
     

Share This Page