1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Downgraded TA-082 Freezes A LOT

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by taco86, Feb 6, 2007.

  1. taco86

    taco86 Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    My psp was 2.71 TA-082. I downgraded it to 1.50 with Dax's downgrader.
    I upgraded to 3.10 OE. It has been freezing a lot - over 30 times so far. :(
    This happened in other Dax firmwares too - 3.02 OE and 3.03 OE.

    I have tried re-installing 3.10 OE too. It hasn't helped.

    My psp has been freezing just about everywhere - XMB, USB mode, web browser, and UMD are some places.

    I don't want to stay in 1.50 either - no ps1, wifi in devhook won't always work (I get some error)

    Is anyone else with a TA-082 having problems with it freezing? Is there any way to fix it?
     
  2. bigcuz000

    bigcuz000 Regular member

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Messages:
    287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I have a TA-082 mobo and i downgraded to 1.5 then up to 3.03OE-C And my works flawlessly. Try 3.03OE-C 3.10OE-A is still pretty new maybe there is still a few bugs in it.
     
  3. taco86

    taco86 Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    It was freezing in 3.02 OE and 3.03 OE also..
     
  4. canuckerz

    canuckerz Regular member

    Joined:
    Dec 25, 2006
    Messages:
    2,140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    does it overheat at all, like does it take awile for it to freeze? or does it just freeze for no reason?
     
  5. taco86

    taco86 Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    It doesn't get hot.

    I use the original Sony battery.
    It freezes at random times, all of a sudden.
     
    Last edited: Feb 6, 2007
  6. canuckerz

    canuckerz Regular member

    Joined:
    Dec 25, 2006
    Messages:
    2,140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    odd indeed... did it freeze when u had it in 1.5?
     
  7. taco86

    taco86 Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I don't know. I've only been in 1.50 for about 2 minutes.
    I want to be able to play newer umds, ps1 games, and the web browser.
     
  8. canuckerz

    canuckerz Regular member

    Joined:
    Dec 25, 2006
    Messages:
    2,140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    i think one of the eboots you used or the updater is what messed up the psp. if 1.5 works fine then update it manually using a new 1.5 and 3.03 eboot from dl.qj.net.
     
  9. taco86

    taco86 Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I got the 2 eboots from dl.qj.net and made the data.dxar myself.
     
  10. canuckerz

    canuckerz Regular member

    Joined:
    Dec 25, 2006
    Messages:
    2,140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    you mean you just did or u mean u alreaddy have?
     
  11. taco86

    taco86 Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have done it every time I upgraded.
     

Share This Page