1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Downgrading from 3.03 OE-A to 2.71se

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by TheGreig, Jan 18, 2007.

  1. TheGreig

    TheGreig Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Help,

    I am having trouble with the 3.03 OE-A and someone has suggested that I downgrade back to 2.71se then upgrade to 1.50. Is this the best solution and how do I go from 3.03 to 2.71se?
     
  2. aj101788

    aj101788 Guest

    i think u should go back to 1.50 useing Recivery mode then update to 2.71 se
     
  3. TheGreig

    TheGreig Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I am in the recovery screen and tried the run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP screen went black and nothing happened is there something missing?
     
  4. aj101788

    aj101788 Guest

    did u put the 1.50 eboot in X:\PSP\GAME\RECOVERY??

    if u dont
    Download 1.50 eboot here
    Rename the update from EBOOT.PBP to UPDATE.PBP

    then run it from recovery again
     
  5. TheGreig

    TheGreig Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Would I be able to recover back 2.60 which is what the PSP orignally came with? i.e download the 2.60 eboot file and change the name?
     
  6. aj101788

    aj101788 Guest

    back to 2.6 for wat?? i though u want go to 2.71 SE
     
  7. TheGreig

    TheGreig Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Downloaded 1.50 and done everything you said, but only get light flashing on memory card and then nothing PSP switches off. data in the Game folder is showing as corrupted. Am I better just installing the latest 2.71se or any other ideas?
     
  8. aj101788

    aj101788 Guest

    maybe is because ur homebrew is in GAME150 folder try to put it in Game folder
     
  9. TheGreig

    TheGreig Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    No that can't be it as my folder was GAME not GAME150. Any other ideas anybody help!
     
  10. aj101788

    aj101788 Guest

    bo idea sry man
     

Share This Page