1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

dreambox hd

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by deiseman, Mar 6, 2013.

  1. deiseman

    deiseman Member

    Joined:
    Oct 20, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i want to buy a hd box is the dreambox good enough and at what price asap ,if possible
     
  2. atghawkin

    atghawkin Regular member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    238
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    28
    I have no complaints with my dm 800 hd clone but would like a dual tuner stb . Are you looking to get a clone or original ? .Maybe look into getting a vuo or blade or ....etc , lots of info here just have to look through the posts !
     
    Last edited: Mar 6, 2013
  3. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    what exactly do you want? just to watch tv? the f3 is a good budget box, the dreambox like
    atghawkin said is a good box ( mine is a clone also) but only 1 tuner, the blade a really good box nice pic but still only one tuner and only one image. the list goes on till you hit the best of the best which i have heard is the vuo plus, Read up first and then ask again.
    Regards
     
  4. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    I hear with the Vu you can add the RTE/TV3/ Ichannal movie apps etc which turns the box into more than just a sat box, great for adding the players to the box and watching films and TV series etc

    May start looking at these myself, but as the guys mention, for TV get a cheap HD box
     
  5. pop3happy

    pop3happy Member

    Joined:
    Mar 7, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Estar800se is work perfect and can flash with OE2.0 images.
     
  6. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    So you floggin them ureself?
     
  7. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    yeah he has 2 threads up already, seems desperate
     
  8. pop3happy

    pop3happy Member

    Joined:
    Mar 7, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    No, not that, we do our own brand, our Simcard,our hardware,our design .etc.
     
  9. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    As I thought, your selling/behind them
     
  10. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    No, not that, we do our own brand, our Simcard,our hardware,our design .etc.


    He just does that, he's not selling lol
     
  11. fintannl

    fintannl Regular member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    1,834
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    48
    getting back to original post (popeye is just an obvious case of selling what atghawkin says is spot on. dm800 fine, dho better, all a matter of how much money you want to invest
     
  12. popeye10

    popeye10 Regular member

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    of course you mean pop3happy (not to be confused with myself)
     
  13. fintannl

    fintannl Regular member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    1,834
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    48
    terribly sorry :). you are correct. I did mean pop3happy :)
     
  14. colbs

    colbs Member

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi People,

    Little bit off subject but I didn't want to start a new thread regarding the dreambox.

    At home i use the Kryptview A780, i always have used those type of receivers, starview, eurovox etc. A friend of mine handed me their Dreambox 500, he was given it for payment for a job he done a while back but he hasn't got around to using it.

    I was wondering if this box is a dud now or can it still be used? On the box it says dreambox and on another part it says the black box 500, no letters after it.

    Any help would be greatly appreciated.

    Cheers
     
  15. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    You need to see if its a Dreambox C which is cable or a S which is sat, cable is no use to you unless you know of someone doing a private share on cable which is like hens teeth and the box is next to useless, if its a Dreambox for sat, then it can be used on sat and by adding a cline to it (share) you can get a lot of chans
     
  16. colbs

    colbs Member

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks for the rep,y Mickah.

    I have had another look over the box and the box itself and I can't seem to find out what one it is. It just says actually on the receiver the black box 500. Is thre any way of looking at the style of the box you can tell the difference?

    Cheers
     
  17. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    http://www.youtube.com/watch?v=5uIXLuLq6jk
    is that it?
     
  18. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    maybe plug it in to see what info is there,no sat or cable feed needed.
     
  19. colbs

    colbs Member

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Cheers tong but it isn't that one. It doesn't have the large button like that on the front. All it has on the front is a standby button and what looks to be a slot for a card.

    Not 100% sure how to upload pics on here otherwise I would you guys.

    Cheers cacti kid, I will have a dabble of that and see if I can find out that way.
     
  20. deiseman

    deiseman Member

    Joined:
    Oct 20, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i want a box thats hd and i want it to show sly and maybe foreign football matches like maybe digital alb ,i want 2 subs if you know what i mean..is that possible on the same box and is the hd dreambox clone a good box for that thanks for all the advice any suggestions or a helping hand would be great
     

Share This Page