1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Dual Layer DVD Burner.

Discussion in 'DVD / Blu-ray drives' started by algonzo, Aug 20, 2004.

  1. algonzo

    algonzo Guest

    One of the best Dual Layer Burners is the LG4120B. It can burn +R + RW -R -RW and DVD-RAM, CD-R/RW, price is excellant, at Euro 89. can't beat that price. I have one and it works well with an HP350n.
     
  2. john179

    john179 Active member

    Joined:
    Dec 30, 2003
    Messages:
    1,028
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    The NEC ND-3500 look's like a good drive for £60 which looks like a really good good value for money considering the speed of the drive.
    _X_X_X_X_X_[small][​IMG]
    Who is the man behind the mask
    A7V8X-X XP2800+,2x120gb,1Gig Ram
    Ati 128mb Graphics 2 x dvd Lite-on 411S NEC 2510A
    os windows xp sp1[/small]
     
    Last edited: Aug 20, 2004
  3. Nephilim

    Nephilim Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 13, 2003
    Messages:
    14,942
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    I must respectfully, yet adamantly disagree. I've seen too many folks come here having problems with LG's.

    I believe Pioneer would fit "one of the best" much better :)
     
  4. pulsar

    pulsar Active member

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    2,420
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    68
    Pioneer seem to have the market sorted, quality products & good support. Nearly every one who has a Pioneer speaks highly of them, including myself. I prefer it to my dru510a
     
  5. boriken

    boriken Member

    Joined:
    Nov 17, 2002
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Respectfully, if it's so good why doesn't mine work?
    It gets I/O read errors, my 2X toshiba works where the pioneer doesn't. can you tell me why?

    Respectfully,
     
  6. pulsar

    pulsar Active member

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    2,420
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    68
    What system have you got? Have you fitted the 1.06 firmware? (I apologize for stating the obvious!)
     
  7. boriken

    boriken Member

    Joined:
    Nov 17, 2002
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have win xp pro (just installed it),250 gig HDD, 1 Gig memory, abit Ic7 M/B. Nope I haven't tried the firmware I'd like to know where I can find it.
    No need to apoligize The question has to be asked, I appriciate that you asked.
    Thanks for your reply.
     
  8. pulsar

    pulsar Active member

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    2,420
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    68

Share This Page