1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

dual monitors

Discussion in 'Windows - General discussion' started by krj15489, Apr 27, 2007.

  1. krj15489

    krj15489 Regular member

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Messages:
    1,604
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    ok my dad has a laptop and he wants to use a bigger monitor with it. i went into the properties and set it up as dual monitors. but he wants the other monitor to be exactly what is on the laptop screen. i didnt see an option for that and i dont know how to do that. so how can i get a copy of the laptop monitor onto the other screen?
     
  2. mikeh0303

    mikeh0303 Regular member

    Joined:
    Dec 23, 2006
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    when i connect my computer to a screen i just press fn f5 and then it displays it on the screen, then if i press it again i get it on both the screen and the laptop. try that and see if it works
     
  3. borhan9

    borhan9 Active member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    2,856
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    68
    The only thing that comes to mind is by trying to trick the computer in thinking it is a projector and seeing if that works.
     
  4. krj15489

    krj15489 Regular member

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Messages:
    1,604
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    ok i will try that mike
     
  5. mikeh0303

    mikeh0303 Regular member

    Joined:
    Dec 23, 2006
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    try doing the f5 thing and then open and close the laptop screen that might also work
     

Share This Page