1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Dummy Guide Blade Box

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by max7777, Apr 27, 2012.

  1. max7777

    max7777 Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi all

    I have just purchased the blade 7000. Being a complete dummy was hoping someone could point me in the right direction of what cables to put i where. Only have an old style tv, so HDMI cable is out the window. So is it sky feed, LAN and scart lead or do i need some other cable for audio?

    Also once i am up and runing with freeview, do i need to updae firmware on it to allow me to use card ahre, if so how do I do that. And once i find a cs line, how do I connect this to my box?

    Thanks,
     
  2. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
  3. max7777

    max7777 Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi thanks for the reply. Instructions were spot on. However the pay channels are either saying scrambled channel or no.bad signal. The free channels are appearing fine. The c-line server I have is good, and the status is showing as green. any ideas?
     
  4. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    cant help you mate i dont have that box, sure someone will help you tho
     
  5. basilo234

    basilo234 Member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    have u checked system info and have you got sw version 122p 25 april 2011
     
  6. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    also the blade doesnt support oscam so make sure your cline isnt a oscam one
     
  7. max7777

    max7777 Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I havent got the sw version from April, where can I get this from? A lot of the channels are working now, it is a few like sky sports 4, sky sports news, and a couple of asian channels. Is it just my frequenices for these channels need updating?
     
  8. basilo234

    basilo234 Member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    go to www.box.com and download bm7000s-122p-25-04-11rar
     

Share This Page