1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DVD burner won't burn please help

Discussion in 'DVD / Blu-ray drives' started by mrjuan, Apr 26, 2005.

  1. mrjuan

    mrjuan Guest

    first of all let me say that I have a dell dim.8400, and I'm using emc 7. For some strange reason, when i make a slideshow with dvd builder
    and try to burn it directly to a dvd+r disk, i always get an error messege. But if I burn it with a dvd+rw, it burns it with no problem. I even tried burn an iso file first, and tried burning it to a dvd then, and get a buffer under run. I'v download the lastest patch from roxio, and I didn't see any firmwear for my burner from dell, so i have no idea what the problem is. I also have other software where i make slideshows, and also keep getting error messeges, but only with dvd+r, but fine with dvd+rw. I'm using the same dvd's that have been working for me in the past, so right now i'm just lost!! And ofcourse I don't want to have to keep using dvd+rw's. So can someone please give me some ideas on what to try,

    Thank You
    juanb

    ps my burner is a philips DVD8601
     
  2. GrandpaBW

    GrandpaBW Active member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Messages:
    3,707
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    68
  3. mrjuan

    mrjuan Guest

    maybe you didn't see my ps at the bottom of my messege, but I said that I have a philips DVD8601.
     
  4. GrandpaBW

    GrandpaBW Active member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Messages:
    3,707
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    68
    Last edited: Apr 27, 2005

Share This Page