1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Dvd Decrypter has suddenly stopped burning DVDs.

Discussion in 'DVDR' started by lcheng000, Nov 23, 2004.

  1. lcheng000

    lcheng000 Guest

    Hello, first posting on afterdawn. Need some serious help. I have been using DVD shrink to save movies in an iso file and I have been using DVD decrypter to burn movies onto a blank dvd. The media I have been using is TDK. Everything has been working find until last week. Now, only Shrink works but Decrypter doesn't. I have lost about many blank dvds. I get this error message everytime.

    I/O Error
    Device [1:1:0] Sony DVD RW DRU-530A 2.1a(E:)(ATA)
    ScsiStatus: 0x02
    Interpretation: Check Condition
    CDB: 2A 00 00 04 00 20 00 00 20 00
    Interpretation: Write(10) - Sector:265504-265535
    Sense Area: 70 00 04 00 00 00 00 0A 00 00 00 00 09 01 00 00 00 00
    Interpretation: Tracking Servo Failure

    I have no idea what to do. Any help in getting this problem rectified would be greatly appreciated. Thanks.
     
  2. scf_au

    scf_au Regular member

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    2,951
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    There are several methods that you may try:
    1) Completely uninstall and reinstall DVD Decrypter.
    2) Since DVD Shrink still works, use Nero instead of DVD Drcrypter to burn.
    3) Switch to the Nero+DVD43 combination
    You may want to use RWs for tests.
    Good luck!
     
  3. kchev

    kchev Regular member

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    455
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    have you tried slowing down burn speed?

    i would also try a few RW's to make sure burner is alright as mentioned in previous post.

    i would pick up a couple discs of another brand and try them first because most problems are media related.
     
  4. lcheng000

    lcheng000 Guest

    Thanks for the reply. Yes, I am trying different media including memorex, sony all with the same results. TDK media has worked well in the past so I doubt the problem is media related. Could there be something with my decrypter or shrink settings?
     
  5. kchev

    kchev Regular member

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    455
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Last edited: Nov 24, 2004
  6. kchev

    kchev Regular member

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    455
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    have you tried slowing down burn speed?
     

Share This Page