1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

dvd loader

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by jackgood, Nov 17, 2004.

  1. jackgood

    jackgood Member

    Joined:
    Nov 17, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    how do you burn dvd loader with nero
     
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    file-burn image
     
  3. jackgood

    jackgood Member

    Joined:
    Nov 17, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i need more details then that
     
  4. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    ok, open nero, click file, then click burn image. what else do you need?
     
  5. jackgood

    jackgood Member

    Joined:
    Nov 17, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i did it twice but it wont work i need step by step instructions on how it done do you have dvd loader working
     
  6. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    i used dvd decrypter, but that shouldn't matter. how are you trying to load dvd loader in your ps2?
     
  7. jackgood

    jackgood Member

    Joined:
    Nov 17, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i got dvd loader to work with dvd decrypter but i still cant get my games to work like dukes of hazzard ratchet and clank up your arsenal and bloodrayne 2 there a new one on ps2ownz.com but i have to wait 5 days to download it that if it will let me log in
     
  8. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    dukes and bloodrayne are not listed as needing it, but for ratchet and klank are you using the 5v3 NO PN option?
     
  9. jackgood

    jackgood Member

    Joined:
    Nov 17, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    what is 5v3 NO PN option on
     
  10. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    when dvd loader loads, hit x to bring up the options.
     
  11. jackgood

    jackgood Member

    Joined:
    Nov 17, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok i use that it still wont work can you tell me how it works after you get in options
     
  12. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    you pick the option, then hit eject and insert swap magic dvd, hit x, swap for backup.
     

Share This Page