1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DVDXCOPY using SONY DRU%))A

Discussion in 'AfterDawn feedback & suggestions' started by tttuggle, May 2, 2003.

  1. tttuggle

    tttuggle Member

    Joined:
    May 1, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Can burn only DVD+R/W disks all others eject with media not recognized. 321Studio support has ask about 5 times who makes the disks among others was SONY. Would like to be able to burn -R, +R, and -R/W. THe burner is capable but DVDXCOPY is not for me.
    Have attempted to work with 321Studio up to an Assistant Manager. What a waste of time

    Thanks for any info.
     
  2. tttuggle

    tttuggle Member

    Joined:
    May 1, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Had shift locks on DRU500A Burner.
     
  3. rudolfo2

    rudolfo2 Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi
    I owe Sony DRU-500a and i'm having no problems
    either with DVDXCopy or Express.Try to un-install everything with Direct CD drivers(DLA,
    RecordNow,MusicMatch,Windows Media Player etc.)
    I'm burning -/+ R and -/+ RW without a problem.

    Win98Se
    Pentium III 800MHz
    DVDX Copy 1.52 Express 2.0
    Sony DRU-500a firmware 2.0e
     
  4. Thant

    Thant Member

    Joined:
    May 23, 2003
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hello Rudolfo2
    I received a Sony DRU500AX recently. I am running WindowsXP on my AMD XP1700, 512M Ram, Samsung DVD Reader, Sony DRU500AX DVD Writer, 280GB HDD machine.
    Last night, I've downloaded a trial version of DVDXCopy Express and copy my Shrek DVD. I received Reading error. I've tried with other DVD and received the same error. I also tried with the RecordNow software which supply with my Sony drive. I installed everything except LBA software.
    Should I uninstall everything except DVDXCopy Express as you suggested?
    Or what should I do?
    Please any help will be greately appreciated.
    Thank you.
     
  5. dRD

    dRD I hate titles Staff Member

    Joined:
    Jun 10, 1999
    Messages:
    8,650
    Likes Received:
    118
    Trophy Points:
    143
    NO DVDXCopy/XPRESS questions here, this is for godsakes a feedback forum room for our site. Go to http://dvdxcopy.afterdawn.com/ for DVDXCopy stuff.
     
  6. rudolfo2

    rudolfo2 Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi
    I have switched in meanwhile to P4/2.5 GHz.
    My DVXCopy Express is working with no problem.
    Have you checked DVD for scratches ??This week
    I was copying Godfather box set;1&2 were Ok
    than i couldn't copy DVD 3.I've un-installed
    software few time,than i remembered to check
    for scratches and there they were a lot of them.
    Have you enabled DMA ???Check your control panel/hardware menager for any warnings !!!
    To check for bad sectors on any DVD use Sony;
    it will report bad sector.It has done it with
    my Godfather 3 disk.
    I don't think that any trial version is fully
    operational even they claim the contrary.
    To copy DVD's all you need is Expree software.
    Regards
     
  7. dRD

    dRD I hate titles Staff Member

    Joined:
    Jun 10, 1999
    Messages:
    8,650
    Likes Received:
    118
    Trophy Points:
    143
    You seriously want to get banned. DVDXCopy forums are for DVDXCopy/XPRESS discussions. Next one who replies to this thread -- whatever the reply contains, will get banned. So, let's leave the thread open and see how it goes..
     

Share This Page