1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

EBOOT.PBP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by boyet804, Feb 23, 2007.

  1. boyet804

    boyet804 Member

    Joined:
    Feb 21, 2007
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Dont know how to play eboot.pbp file on my psp I DL tekken 3 and ready to rumble but cant get it to work for some reason...... i put the file in the game folder..... I see the game logo when I turn it on but dont work I need help plz... using 3.02-OE firmware devhook thanks
     
  2. smlvfx

    smlvfx Regular member

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    1,358
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
  3. Smurff

    Smurff Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    3,410
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    GAME\TEKKEN\eboot.pbp
    GAME\R2R\eboot.pbp
     
  4. bluecell1

    bluecell1 Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    when i copied my eboot.pbp to the games folder, the game's picture showed up, but when i pressed 'x', it said "To use this content, you must activate the system".

    what do i do?
     
  5. chanman1

    chanman1 Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    what firmware are u in? devhook doesn't count
     
  6. bluecell1

    bluecell1 Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    3.30.
    is there a downgrader for this?
     
  7. dan751

    dan751 Member

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    "To use this content, you must activate the system"

    Sorry bro (or sis), but if you placed your PSX eboots into GAME\ready to rumble\eboot.pbp (or whatever the game is called) and it gives you that message, you're not using custom firmware, I got the same message when I was using official firmware 3.11.
     
  8. chanman1

    chanman1 Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    On official sony firmware, the only ps1 to psp games you can play are the ones that you buy and download for a few dollars from the ps3 store. The ones that you convert yourself can only be played on custom firmware.
     
  9. DONAK47

    DONAK47 Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    how do you download games on your psp
     
  10. glenquag

    glenquag Regular member

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    1,879
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    You have to be on custom firmware, if you just read the thread. But if you are then put your iso's in the iso folder and put your ps1 games in a folder inside the game folder.
     
  11. josetdda

    josetdda Member

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    where u find that games whitch that format?????
     
  12. discoboy

    discoboy Member

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have a similar problem. The initial preview screen appears and I press O to start the game, after the warning screen about how the game has been modified from the original I get a black error screen with the mess "The game could not be started. (CA000005)". Any ideas please?
     
  13. pcrazy99

    pcrazy99 Regular member

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Messages:
    188
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I'm running 3.40 oe-a and I haven't had any problems running any PS1 games yet. I have the Autorun program, Use NO-UMD, and Fake Region options all disabled. The other three are enabled. Under the Advanced Configurations I have the first option enabled and the second and third disabled. The XMB speed is set at default and the UMD/ISO speed is set at 266. I play Ready to Rumble with these settings.
     
  14. rooney72

    rooney72 Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Using the M33 driver on PSP Slim.

    I'm new but I managed to put Grand Turismo 2 epb and keys in Games, folder 3.7 and folder 1.5

    I'm Seeing the icon

    The game is loading but the error 800010002 appears

    Help
     
  15. binkie7

    binkie7 Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    18,496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
  16. deepu94

    deepu94 Member

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yo ineed some help

    i just have gotten 3.51 updated on my psp, + im kind of new to moddin!

    i want to go back to 1.50 update do u guys know what i can do to go back

    after that i get my firmware and homebrew.... (do i need devhook too?)
     
  17. binkie7

    binkie7 Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    18,496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Wrong thread and forum deepu94.
    Try the mod & firmware forum.
     
  18. killerdoQ

    killerdoQ Member

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    XD its easy go back to 1.5
    (Pandoras battery ither make (real easy) or buy around 30-80USD)
     

Share This Page