1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Error 0x80040154 with .avi file

Discussion in 'Video playback problems' started by Bile, Sep 10, 2003.

  1. Bile

    Bile Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I downloaded an avi file, and I can't get it to play, windows media player produces the error message "Class not registered" and gives the error code 0x80040154.

    I ran it in GSpot, and it says I have the relevant codec, but when I try to render, it gives the same error message.

    If anyone knows, what does the error message mean, microsoft support does not list it, and what (if anything) can I do about it?
     
  2. Praetor

    Praetor Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Messages:
    6,927
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    116
    Does the movie play? If it does it might indicate a corrupted codec?
     
  3. Bile

    Bile Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    no, the movie doesn't play. And the codecs are all working because I can play other avi files that use them, it's just this one avi file.

    I don't believe it's a fake either as I downloaded it from a trusted source, it may have been corrupted during download though, I was just wondering if this was a problem anyone else had encountered
     
  4. powerdup

    powerdup Regular member

    Joined:
    Mar 4, 2003
    Messages:
    978
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  5. Bile

    Bile Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thankyou so much, that worked powerdup :)
     
  6. powerdup

    powerdup Regular member

    Joined:
    Mar 4, 2003
    Messages:
    978
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    No Problem.
     

Share This Page