1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Error installing cIOS, help thx :)

Discussion in 'Nintendo Wii / Wii U' started by beebsdotcom, Jun 25, 2013.

  1. beebsdotcom

    beebsdotcom Newbie

    Joined:
    Jun 23, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Needing some help guys, thx in advance
    Installed Homebrew Channel, its working great, no problems.
    Ive been working with this site for the rest:
    https: // sites. google. com/ site/ completesg/ backup-launchers/ installation
    Im on step #5 under "Wii" and am stuck.

    Ive got all files instructed on an SD card, Homebrew is reading the card,
    I see the cIOS Installer, I load it and get an ERROR on the second screen:

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    ("noon1" - cant confirm): Bad character 0x10 not allowed by XML standard!
    (in red) Unable to get the module MLOAD for the d2x-v8-final cIOS base 37
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    after this, it goes back to the homebrew home screen and thats it. SO...
    need some help guys, otherwise stuck. THX in ADVANCE!


    Specs:
    Wii System 4.3U // Homebrew 1.1.0 // IOS58 v24.32
     
  2. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    download modmii follow instructions, ignore the installing homebrew part
     

Share This Page