1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ESPN on my dreambox 500s?

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by Joebhoy, Jan 21, 2012.

  1. Joebhoy

    Joebhoy Member

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Will someone please tell me how I can get ESPN on my 500s?

    I have ESPN classic and ESPN America but I'm looking for the normal ESPN channel!!
  2. AfterDawn

    AfterDawn Advertisement

  3. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,759
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    you need to be more clear, do you mean its missing? or is it scrambled? I presume your using a Cline? have you contacted your cline provider if you are using one?
  4. Joebhoy

    Joebhoy Member

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    The channel isn't listed. Yes I have a cline. I haven't contacted the provider as I have other channels no problem.
  5. dub12dave

    dub12dave Regular member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    582
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    12284
    v
    27500

    You can tune it in on the above frequency.
  6. piopat

    piopat Regular member

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    1,509
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    48
    if your missing one frequency you may be missing others so you should consider putting an up todate satellite.xml file into your box ,its not hard at all but you need to usee a program called dream control center.
  7. jackoooh

    jackoooh Regular member

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    425
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i think its 12324 v 29500 fec 3/4

    cheers/jack....
  8. piopat

    piopat Regular member

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    1,509
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    48
    espn uk 12.285 v 2/3 27500
    espn pub 11.584 h 2/3 27500
    espn america 11.584 h 2/3 27500
    espn classic 11.344 h 2/3 27500
  9. jackoooh

    jackoooh Regular member

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    425
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi piopat how come mine is differant even on sly 28.2(works for me)

    Cheers /jack...
  10. piopat

    piopat Regular member

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    1,509
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    48
    hi jack i dont know ,i know the fec on my box will say 0/1 when i know for sure its 2/3 and i know the frequencies you see online fromdifferent forums can vary a little for instance usually if the correct frequency is 11.720 you might get away with putting in 11.730 and still get the channels on the frequency with a scan but the frequency wouldnt be vastly different like your 12.324 which is strange .unless perhaps the frequency you posted was for the hd version of espn as that may be on a totally different frequency to the sd versions .the frequencies i gave of course are for the sd versions as the poster mentioned he had a dm500s ,so that may account for why your frequency is different. talk soon jack mate.
  11. dub12dave

    dub12dave Regular member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    582
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    As Piopat said above the frequency you have gave is for HD, and as the DM 500s is a SD box I gave the SD frequency, fair play jackoooh well spotted :)
  12. jackoooh

    jackoooh Regular member

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    425
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    correct guys only noticed that this evening.

    Cheers/jack.............
  13. piopat

    piopat Regular member

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    1,509
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    48
    hey jack no worries mate ,the good thing now is that people viewing the thread will have the sd and hd frequencies for espn so thats a good thing .dave and jack talk soon lads .
  14. TheKrow

    TheKrow Member

    Joined:
    Feb 22, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi Guys,

    Looks like the frequencies have changed for ESPN HD and Channel 5 HD.

    Anyone happen to have the new frequencies?

    - TheKrow
  15. fintannl

    fintannl Regular member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    1,799
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    48
    just rescan. channels will appear with rescan. then copy to bouquet

Share This Page