1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

eurovox maxv black box

Discussion in 'Digital TV - United States & Canada' started by mreidy, Oct 27, 2007.

  1. mreidy

    mreidy Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hiya,

    The pic on telly keeps scrambling and then a no signal message flashes on screen. When channel comes back it may work grand 4 a while and the same happens again. Any hints and i'm not tech minded!!!

    Tanx
     
  2. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Press menu, config and system info and post what it says.
     
  3. mreidy

    mreidy Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Model dvb-xc box tda
    s/w ver 1.0 stc4 march 15 2007
    h/w ver 2.0t march 15 2007
    Bootstrap v001
    Website----
     
  4. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    You have a red model not a black, click SV EV Info at the end of my post to see if you have a genuine or clone box.
     
  5. mreidy

    mreidy Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ok sorry bout that I have real box with ribbon cable (had a look at another forum bout the red boxes!!!!).Tanx
     
  6. bathy

    bathy Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi all,
    Have just purchased eurovox2008.. and installed it..channels coming up great perfect picture quality HOWEVER no sound bar horrible high pitched noise..any advice??on c****s in dublin its a clack box
     
  7. KMACDON

    KMACDON Regular member

    Joined:
    May 26, 2007
    Messages:
    582
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Go to this thread and try it out:

    http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/578790
     
  8. KMACDON

    KMACDON Regular member

    Joined:
    May 26, 2007
    Messages:
    582
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I would also make sure all your scarts etc are securly in place and try a re boot i.e switch of with remote first then switch of at mains and leave for a minute see if that helps as well all the basics are worth trying first before you re scan and stuff
     

Share This Page