1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

F.E.A.R. freezing

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by guido28, Mar 26, 2007.

  1. guido28

    guido28 Member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Having an odd problem with f.e.a.r., its freezing up at the same point on orig as with b/u running a modded system with v52a firmware. Anyone having same problem? Also running b/u on verbatim media but as I said even orig freezes.
     
  2. PS2Menace

    PS2Menace Regular member

    Joined:
    May 1, 2006
    Messages:
    2,825
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    If you made the backup from the original, then the original must have a scratch in it that will still let the laser read but not read well... Which could result in a backup with the same "skip" at the same spot. Other than that, your guess is as good as mine.
     
  3. guido28

    guido28 Member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok I have new info some of the games I have and have been playing for a while are freezing up at random points. Dont know yet if heat is an issue but of course wont bother with the nyko intercooler any other troubleshooting ideas other than changing firmware possibly.
     
  4. guido28

    guido28 Member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    new info...my son says also at start up red rings of death appear then leave....what could be issue?
     
  5. PS2Menace

    PS2Menace Regular member

    Joined:
    May 1, 2006
    Messages:
    2,825
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    About to DIE Xbox360.
     
  6. guido28

    guido28 Member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    what would cause that to happen. Is this a problem that is wide spread. I guess if it dies do the Walmart trade?
     
  7. mikeismad

    mikeismad Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    i would try it before it dies, just to be safe, in case they plug it up and try it
     
  8. guido28

    guido28 Member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hey guys, kick me in the AS_, it was a slightly loose power cord going into power supply brick. I guess the minute changes in the voltage from the loose wire was causing the haywire in the 360. Thanks for the support.
     

Share This Page