1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fable Backup

Discussion in 'Xbox - Backup discussion' started by shikami, Mar 16, 2005.

  1. shikami

    shikami Member

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Alright, i have made 4 coasters. The first 2 copies came up as unknown when i put them in my box, so then i re-Ftp'd with CloneXB and was able to burn a copy that would load up and allow me to select a saved game to load, but that was about it.When i select the saved game, it loads fine, until it finishes and then is says that the disc may be dirty or damaged with a green boarder around the screen So then i burned a copy at a lower speed, and still the same message, Does anyone know how to solve this?
     
  2. Quadratic

    Quadratic Regular member

    Joined:
    Nov 19, 2004
    Messages:
    1,009
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Try using different media. If you're using cheap media, that could be the problem.
     
  3. punqewe

    punqewe Active member

    Joined:
    Jul 20, 2003
    Messages:
    1,406
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I had the same thing at first,it wasn't a media problem....more of a patching problem. Either try patching it with craxtion4 or try taking the disk you made that failed after you loaded it and copy it to your xbox with dvd2xbox and let that patch it. Then transfer it over to your pc with quix (if you use avalaunch or unleashed) and then burn that xISO. If I remember it was one of these ways that solved my problem.
     
  4. shikami

    shikami Member

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i got it working. first i just ripped the files to my comp, then patched the xbe files with quix and burned an iso with xxxiso, and it worked fine.
     
  5. punqewe

    punqewe Active member

    Joined:
    Jul 20, 2003
    Messages:
    1,406
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    good to hear.
     
  6. juan2320

    juan2320 Regular member

    Joined:
    Jan 13, 2005
    Messages:
    650
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    How did you patched the xbe files?Why do you have to patch the xbe files?
     
  7. shikami

    shikami Member

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i just opened qwix and then opened the game files, in which there were 4 xbe files i think. I patched them because i heard thats what would make the copy work, and after making 5 coasters, i thought i oughta try something else. The other copies i made either wouldnt even work or would load up but say that the disc was dirty.
     
  8. scottas

    scottas Guest

    Quix has an option to patch files. this is one of the most common dirty disk error fixes.
     
  9. scottas

    scottas Guest

    Just backed up my Fable and it works fine after patching the files.
     
  10. shady78

    shady78 Regular member

    Joined:
    Feb 22, 2005
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hey i got the same problem only i did everything suggested in all post to this thread and still says dirty or damaged any suggestions
     
  11. shikami

    shikami Member

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    try clone xb. first try ripping just the files off(not in ISO form), patch all of the .xbe files, burn the files to an ISO, and then burn that to a disc, i think u can do all of this with clone Xb.
     
  12. Viper3

    Viper3 Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2006
    Messages:
    309
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Is clone xb reliable? I havent heard of it before.
     

Share This Page