1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FIFA 2008

Discussion in 'PS3 - Modding & Hacking' started by xXxBG, Oct 11, 2007.

  1. xXxBG

    xXxBG Regular member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Messages:
    366
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I am having a few problems and wondering if anyone also had them,
    1st:http://i176.photobucket.com/albums/w168/gomnoto99/DSC00566.jpg
    this one shows no CROWDS!!!

    2nd:http://i176.photobucket.com/albums/w168/gomnoto99/DSC00567.jpg
    This one Shows Something!!

    3rd:http://i176.photobucket.com/albums/w168/gomnoto99/DSC00568.jpg
    This one is closeup of that something!!

    I was wondering if its just a bad CD, so i can return for a new one.
     
  2. okthen12

    okthen12 Guest

    yeah id say it was defo a bad disk.... unless u changed something in options?
     
  3. robbo94

    robbo94 Guest

    ye it happened on mine as well !!!
     
  4. xXxBG

    xXxBG Regular member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Messages:
    366
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    So Final Verdict. BAD DISK??????
     
  5. bzkilla

    bzkilla Member

    Joined:
    Jul 27, 2006
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    how about when u play online??? it keeps telling me to download new squad. i did. and it always tells me to do soo. whats up with that??
     
  6. xXxBG

    xXxBG Regular member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Messages:
    366
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yep, Yep that happened to me too
     
  7. xXxBG

    xXxBG Regular member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Messages:
    366
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hey does anyone know how to add created player in manager mode???
     

Share This Page