1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fifa Street - Anyone Got This To Work?

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by DeVrO, Feb 24, 2005.

  1. DeVrO

    DeVrO Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    having problems to get this to play, burnt the full .iso (4.37gb) But this hung while loading up. I Used swap magic dvd ver3.3 to load it.

    Then a m8 of mine said it would not load properly as swapmagic can only load 4.34gb wort of data and fifa street is 4.37gig!!!

    Then i tried the rebuild method thats been discribed to do the starwars game. But still no luck. Didnt even load when useing swapmagic. Just makes funny noises in the ps2 as if its trying to load but cant :-s. Also used DVDloader ... but still no luck.

    Just wondering if theres a dummy file on the .iso ??? and if it can be removed or fixed.

    Help would be appreciated plz.

    Hope you can help :-D

     
  2. theinner6

    theinner6 Member

    Joined:
    May 9, 2004
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Last edited: Feb 24, 2005
  3. chris_805

    chris_805 Member

    Joined:
    Jan 19, 2005
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i dont see no EA swap disc on there....whats its purpose??what does it do that the other cd/dvd loaders dont??and if its somewhere on that site, please link it if u could
     
  4. chris_805

    chris_805 Member

    Joined:
    Jan 19, 2005
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    but on the subject, i also rebuilt, no luck...extracted original image files again, and ran a search of the folders and subfolders and it didnt find any file with the name "dummy" or extension of ".bin"
     
  5. DeVrO

    DeVrO Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I think a patch is needed :-s
     
  6. theinner6

    theinner6 Member

    Joined:
    May 9, 2004
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    quote]i dont see no EA swap disc on there....whats its purpose??what does it do that the other cd/dvd loaders dont??and if its somewhere on that site, please link it if u could [/quote]

    the entire freaking site is the disc.
     
  7. justjer

    justjer Member

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Patch is needed if you use swap
    or coqswap with high toc game
     
  8. hannesr

    hannesr Member

    Joined:
    Feb 26, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    guys i cant get it to work either! we need a patch! btw i have a modchip..
    edit: i burned it onto a better known branded dvd-rw and it works. so mustve been my media
     
    Last edited: Mar 2, 2005
  9. tizler

    tizler Regular member

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I have got this to work with cogswaploader - instructions...........

    1. Boot with swap magic CD
    2. Swap the swap magic cd with the cogswaploader cd, using the flip top lid and press X
    3. Once the cogswaploader has loaded, press EJECT button on ps2 and insert a high TOC ORIGINAL ps2 game (I used Devil May Cry) - then press EJECT to close the tray.
    4. Once the screen changes and says DVD in the centre, press X
    5. When the screen changes again - swap the high TOC game with the fifa street back up , using your flip top and press X

    It worked for me here

    Good luck all


    Tizzie

    :D
     
  10. andyj45

    andyj45 Guest

    4.37, sounds like it needs rebuilding
     
  11. justjer

    justjer Member

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    if you rebuild it wont work
     
  12. Dunebuggy

    Dunebuggy Member

    Joined:
    Nov 5, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Worked fine for me using SwapMagic and dvdloader /w a high TOC disc (Manhunt).
     

Share This Page