1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FIFA street & Robots

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by chrisyboy, Mar 28, 2005.

  1. chrisyboy

    chrisyboy Member

    Joined:
    Mar 28, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have successfully copied FIFA street & played it on my chipped PS2. I have copied Robots (both these games are PAL) using the same method, and all I got after the PS2 logo comes up on screen is a black screen. I have copied it 3 times now and all I get is the same thing every time. Does anyone know anything what could help. Thanx
     
  2. LuKeFire

    LuKeFire Member

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Last edited: Mar 29, 2005
  3. gill_1979

    gill_1979 Member

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks for that LuKeFire! The geosites one worked a treat and was really easy to do. The game's a bit jumpy but after trying several other options to get a working backup of Fifa Street and wasting several DVDs I'm impressed! Is it that easy to backup other problem games?
     
  4. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    why are you having trouble with fifa street on your chipped ps2??

    and lukefire? why are telling him it needs a patch??

    @chrisboy,
    if you have a lot of problems with games,i suggest you change your media

    fifa street needs no patching for modchips,and as for robots being rebuilt for it to work,thats the first i have heard of that one
     
    Last edited: Apr 14, 2005

Share This Page