1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Final Fantasy VII Glitch?

Discussion in 'Sony PSP - Games' started by tehsick, Aug 15, 2007.

  1. tehsick

    tehsick Regular member

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hey,
    I put the first disk of FFVII on my psp the other day, and it runs perfectly, full speed. No problems at all really, until i hit this.
    I'm at the boss fight in the elevator where you dont have Cloud or Tifa.
    There are two parts to the fight, and the first enemy i can down easily without any problems.
    The second however, is another story.
    Whenever it uses a move called "AB Cannon" My entire screen goes "buggy", i dont know the term for it, so i uploaded a photo:

    [​IMG]

    The game is still running (i can hear myself moving the icon, and the music) but for obvious reasons i cannot play the game.

    At first i thought it was because i compressed the Eboot file after i downloaded it. But after trying the same fight with the uncompressed file, the same thing happened.
    I read that US PSX games run better on the psp. However i have no way of telling which version this is.
    This is quite annoying =[

    What are your thoughts?
     
  2. XEnigmaX

    XEnigmaX Regular member

    Joined:
    Jun 16, 2006
    Messages:
    639
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Final Fantasy VII is very buggy in Popstation. I suggest trying it on a different firmware (other than 3.40 OE-A, it's the buggiest with FF VII).
     
  3. tehsick

    tehsick Regular member

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    So in other custom firmwares it should be ok? what about 3.52 m33?
    i've been looking for a decent reason to upgrade to that.
     
  4. sr277

    sr277 Member

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i think 3.52 is the best with FFVII. I haven't run into glitches even when using the certain spells
     
  5. tehsick

    tehsick Regular member

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    You must have posted like 5 minutes ago, honestly, i just upgraded to 3.52 and now it works fine :D

    Take That Rufus!

    *edit, ok maybe not 5 minutes ago :p*
     
    Last edited: Aug 19, 2007

Share This Page