1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FireWire Problem

Discussion in 'Digital camcorders' started by harryarch, Apr 23, 2007.

  1. harryarch

    harryarch Member

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    My PC reads a camera has been turned on, but the camera does not cooperate with Premiere. I have to turn it on and then off and then on again and restart my computer nearly a dozen times to get it to work for capturing and playback.

    What's going on here? Anyone?
     
  2. whassup

    whassup Regular member

    Joined:
    Dec 28, 2003
    Messages:
    392
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Have you tried plugging in your camcorder to another computer?

    Sounds like a hardware issue but you'd have to do some trouble-shooting to find out which side it's on.

    What OS are you using?
     
  3. harryarch

    harryarch Member

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Windows XP is the OS. The camera(s) seem to be working fine on other computers. It seems really strange, but since all this started after I used my camera on a Mac at my school I'm starting to think something occured in the process.

    But I'm sure there's a more logical answer.

    Still looking.

     
  4. whassup

    whassup Regular member

    Joined:
    Dec 28, 2003
    Messages:
    392
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    No idea what could be wrong. Plugging it into a Mac shouldn't affect it at all.

    Did you load up Windows Explorer to see if your computer detects the camcorder as soon as you plug it in? Or maybe try another capturing program to see if the same thing occurs?
     

Share This Page