1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Flip Top Help Please!!

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by wworld2k, Jul 18, 2007.

  1. wworld2k

    wworld2k Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I installed a fliptop on my son's playstation and everything has worked well for a year. Then the swap magic boot disk would only work once in a while and now the boot disk will not load at all. A regular game will work, but the boot disk doesn't spin in the drive. I downloaded a new boot disk and tried it but got the same results. Any help would be greatly appreciated my son is driving me crazy about playing his game and I don't want to start buying games again.
     
  2. lilg_06

    lilg_06 Regular member

    Joined:
    Aug 5, 2006
    Messages:
    1,106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Firstly, you cant download boot-disks, you need an original boot disk, IE swap magic, for it to work, so if the swap magic you are using is scratched or damaged, thats probably why it does not work, whats the condition of the disk? Does the cd version still boot?
     
  3. wworld2k

    wworld2k Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    So I need to buy a boot disk, i downloaded a copy from a bittorrent site of the latest swap magic disk. The cd version no longer works either.
     
  4. lilg_06

    lilg_06 Regular member

    Joined:
    Aug 5, 2006
    Messages:
    1,106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    The downloaded versions will not work, you need originals. Whats the condition of the disks you have at the moment?
     
  5. ucdrew

    ucdrew Member

    Joined:
    Jan 6, 2006
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thats not entirly true the downloaded version do work but only after you have loaded the original. lets say you have sm 3.0 you boot it up and you downloaded sm 3.6 and put it on a dvd you can boot the 3.0 first remove it and put the 3.6 one in to now have the latest codes. thats they only way a burned copy will work
     
  6. lilg_06

    lilg_06 Regular member

    Joined:
    Aug 5, 2006
    Messages:
    1,106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Yes, but unfortunately wworld2k is not able to use his original disk anymore since it does not work, otherwise he wouldnt be trying to load swap magic from a backup without any soft or hardware mod.
     

Share This Page