1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

fliptop faq?

Discussion in 'PS2' started by ablunt, Oct 23, 2004.

  1. ablunt

    ablunt Member

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    its been a while since ive put one of these on a ps2. does anyone know of any sites that have detailed instructions, on how to get one of these on?
    thanks
     
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
  3. ablunt

    ablunt Member

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    anyone know how to get the reset/ejector unit off?
     
  4. ablunt

    ablunt Member

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    we got the reset/ejector cable off, now we need help putting on the cover, without pinching the cable.
    any tips or advice?
     
  5. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    you took the buttons off the top and DIDN'T disconnect it from the ps2 right?
     
  6. ablunt

    ablunt Member

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    what do you mean by taking the buttons off the top? the ejector cable, is connected to the reset/eject button unit.
     
  7. ablunt

    ablunt Member

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    if anyone cares, my friend and i did get the fliptop to work! what a relief. whats weird is that he made two holes in the ejector cable, and it still works.
     
  8. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    yeah, i screwed through my reset ribbon also and it still worked.
     

Share This Page