1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FW 3.40 oe-a iso problem PLEASE help me.

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by Pewiity, May 3, 2007.

  1. Pewiity

    Pewiity Member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi everyone,

    I have FW 3.40 oe-a and I can't play .ISO
    I can play old games like lumines and LocoRoco.
    but games like Daxter and MGS: Portable Ops won't start.
    The screen just turns black if I load my .ISO
    I tried everything in the recovery menu.
    there is a legel UMD in my psp.
    I first had 3.10 oe-a but it didn't work so I moved to 3.40 oe-a and I still have the same problem.
    Can someone please help me...

    greets,
    Pewiity
     
  2. LUFFYPSP

    LUFFYPSP Regular member

    Joined:
    Mar 31, 2007
    Messages:
    1,531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    well u said u have tried everything in the recovery menu.did u already try changing the cpu speed??
     
  3. shadow270

    shadow270 Guest

    are you sure u turned off the NO UMD option,even if u have a UMD in the case it will still take it as it isnt in.
    try to put it in cso format
     
  4. Pewiity

    Pewiity Member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yes the speed is 333 and I am sure I the no umd is disabled.
    I haven't tried a cso file yet.
     

Share This Page