1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

game-iron storm-problem running it

Discussion in 'All other topics' started by duboy1, Jan 12, 2005.

  1. duboy1

    duboy1 Regular member

    Joined:
    Oct 23, 2003
    Messages:
    591
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hello. I have a problem running the game iron storm on my computer, even though every minimal requirement expected of the game, is compatible with my comp. It just loads the game, flickers the screen a lot, and then shuts down the program with the error that says .... ironstorm.exe has caused a problem ... but it does not say with what though. Anyone have a clue how to fix this..? Thanks!
     
  2. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,009
    Likes Received:
    77
    Trophy Points:
    128
    what is game specs & computer specs. check game site for faq & patches
     
  3. duboy1

    duboy1 Regular member

    Joined:
    Oct 23, 2003
    Messages:
    591
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    well, i am home now, but i will try a patch that is on the site and report back with results, and if it doesnt work, i will give the specs... Thanks!
     
  4. Toiletman

    Toiletman Active member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    1,477
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Wow, that game is old. Have you tried using Compatability mode?
     
  5. duboy1

    duboy1 Regular member

    Joined:
    Oct 23, 2003
    Messages:
    591
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    How do i do the compatibility mode?
    and by the way, used the patch they gave, and then the prog said that the game was never in the drive, lol. So that kind of decreased my chances to advance lol.
     

Share This Page