1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Game Shark 2 version 3

Discussion in 'PS2' started by compy168, Apr 10, 2003.

  1. compy168

    compy168 Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Does the Game Shark 2 version 3 work with back up games? I tried booting up my back ups with Game Shark. It's telling me there trouble booting the disc.
    Here's what I did:
    Boot up game shark. At the main menu, I selected select game and press X. Selected the game I want and press X to activite game. Back to main menu and selected start game and press start. Try opens and put in my back up and press x to start, tray closes and a message pops up saying can not boot disc.
    Try it with originals and it works.
     
  2. Oner

    Oner Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 8, 2002
    Messages:
    2,929
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I have heard (can't confirm myself though) that they do not work for booting backups.
     
  3. Dave6789

    Dave6789 Member

    Joined:
    Apr 5, 2003
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    just 5 minutes ago i try booting south park for ps1 and it booted fine also what chip go you have make shure you have it in psx or ps2 mode before you start gameshark
     
  4. compy168

    compy168 Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Dave6789

    What version of game shark do you have? On version 3, there's no menu that you can select psx or ps2 mode.

    I have the no swap magic 3 chip. All of my back up works. But, when I try to boot up the games with gs code it wouldn't boot up.
     
  5. fallback

    fallback Member

    Joined:
    Dec 31, 2002
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Has anyone found a way to use gameshark for its codes when using a magic 3.1?

    It doean't work witht he action replay but i wwondered if anyone had success with version 3 gs2.
     
  6. Dave6789

    Dave6789 Member

    Joined:
    Apr 5, 2003
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have magic 3.1 my gameshark came with a extra ps1 cd i think it will work with ps2 also just put it in the correct mode before you start gameshark
     
  7. fallback

    fallback Member

    Joined:
    Dec 31, 2002
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    How do you use gs2 codeswitht the magic 3.1?

    ....not the ps1 codes
     
  8. fallback

    fallback Member

    Joined:
    Dec 31, 2002
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Does anyone know?
     
  9. compy168

    compy168 Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I don't it works. Tried it many times. It wouldn't load up back ups. It only works with originals.
     
  10. Tyransour

    Tyransour Guest

    GS2 V3 does not work for booting.
    After select with code or without code, the tray will auto eject! therefore, swap trick can not be performed.

    Does any one try the Action replay 2 V3 with a 8mb memory card in the box? does it work?
     
    Last edited by a moderator: May 21, 2003

Share This Page