1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

game wont load using gameshark 3

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by fickle, Sep 18, 2004.

  1. fickle

    fickle Member

    Joined:
    Sep 18, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi all,

    so far this is what i have done
    1. loaded GS2 v3 cd into ps2 (modded)
    2. copied game to 2nd memory card
    3. start game from GS2 v3

    the CD ejects, i stick in my backup of the game and cd goes back into ps2.

    well, thats it, all it does is hang. it goes nowhere after this and i have waited even 30 minutes. i have attempted to press start, X and any other button on the joystick but no dice.

    did i miss something?

    thanks
     
    Last edited: Sep 18, 2004
  2. fickle

    fickle Member

    Joined:
    Sep 18, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi all,

    i meant to say Gameshark 2 v3
     
  3. KAOS1

    KAOS1 Member

    Joined:
    Sep 26, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey, dont know if you found out your problem yet but i think you need to find Gameshark 2 v2 or lower for that to work
     
  4. Icemonkey

    Icemonkey Active member

    Joined:
    Feb 28, 2003
    Messages:
    1,611
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Gameshark v3 for PS2 doens't boot backup games due to it auto-ejecting itself prior to starting the game. Get a Gameshark v2 or lower to boot backups using the swap method.
     

Share This Page