1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Gameboot not gone but gone.

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by junglcat, Aug 28, 2007.

  1. junglcat

    junglcat Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey all,
    Whilst trying to get a good custom gameboot going on my 3.52 m33 system, somethind odd has happened. I got a few, didn't like them though.

    I decided to use the Prince of persia slashing one...

    So i flashed it, but it won't play. No gameboot will. When i do play a game, when the gameboot should play, i just get a white screen. After the gameboot suposedly finishes, the game plays.

    Solutions?
     
  2. sicdude

    sicdude Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    2,861
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    have you tried using file flasher i've used that programme whilst customizing my psp and had no problems
     
  3. junglcat

    junglcat Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I just use USB flash0 via recovery.
     
  4. sicdude

    sicdude Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    2,861
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    that may be why then just download file flasher cant remember where i got it from so just google it that will solve the problem for you
     
  5. junglcat

    junglcat Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    It's not.
     
  6. sicdude

    sicdude Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    2,861
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    maybe you should just try and reflash you custom firmware
     
  7. tripleoh

    tripleoh Member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    try takeing the gameboot out and starting ur psp and run a game then go back and put the game boot in, i had a problem close to this but it was with the background( wallpaper) in the flash files would not show in the xmb so i took it out and started and then shutdown and put it back and it worked, hope this helps
     
  8. junglcat

    junglcat Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    didnt work :(

    sicdude your not helping...
     
  9. sicdude

    sicdude Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    2,861
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Last edited: Aug 29, 2007

Share This Page