1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Gameshark and Swap magic?

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by seatbelts, May 21, 2007.

  1. seatbelts

    seatbelts Member

    Joined:
    Nov 17, 2004
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Is there anyway I could use a Gameshark and swapmagic to boot up my ps2 dvd games? let me know if this is possible.
     
  2. Sohn536

    Sohn536 Regular member

    Joined:
    May 28, 2007
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    do u want to know how to use gameshark with swap magic or boot games from gameshark?
     
  3. foolios

    foolios Member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I'd like to know how to use gameshark with swapmagic for backups. Using sensor tools on a slimline, no modchip, no fliptop on slim. Will the cd stop somehow for swapping? I can't get it to stop for exchange.
     
  4. Sohn536

    Sohn536 Regular member

    Joined:
    May 28, 2007
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    well first you load up your gameshark and select you codes, then when it asks you to insert the game disc enter the swapmagic3 disc. then swap with your backup and your backup will now load with codes.
     
  5. foolios

    foolios Member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ah, ok, so it's that easy? That's awesome!
     
  6. dj_nist

    dj_nist Member

    Joined:
    May 23, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    does it really work like that? if so, then why do they sell a coder version of the swap magic?
     
  7. OmriSama

    OmriSama Regular member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    The coder version just has a built in Action Replay. Not MAX.
     
  8. dj_nist

    dj_nist Member

    Joined:
    May 23, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok. thanks. another question, does codebreaker work like that too?
     

Share This Page