1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

gameshark swap method question

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by devinenig, Feb 2, 2005.

  1. devinenig

    devinenig Member

    Joined:
    Feb 2, 2005
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    when using the gameshark as your mod chip. can you use the code function
     
  2. dolittle

    dolittle Member

    Joined:
    Jan 17, 2005
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i thought the only version of gameshark you could use was 1.6, old version. what version do u have?
     
  3. devinenig

    devinenig Member

    Joined:
    Feb 2, 2005
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    it also works with 2, but that aint the point is it. no matter the version can i use codes with the backups
     
  4. devinenig

    devinenig Member

    Joined:
    Feb 2, 2005
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    please help
     
  5. Jizmak

    Jizmak Regular member

    Joined:
    Dec 27, 2004
    Messages:
    2,584
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
  6. dolittle

    dolittle Member

    Joined:
    Jan 17, 2005
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    or better yet why dont you just try to load your cheats then boot the game. thats called testing, not like you are wasteing a dvd.
     
  7. devinenig

    devinenig Member

    Joined:
    Feb 2, 2005
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thank you
     

Share This Page