1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Getting Error while Ripping

Discussion in 'Convert DVD to another format' started by nubi, Jan 15, 2005.

  1. nubi

    nubi Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i bought this collection set of tutorials.
    i need to make back-up.
    i've been able to back all but one.
    this is the error that i'm getting:

    i get this error below:

    [​IMG]

    it gives me this error about 72% into the process.
    i'm using decrypter because shrinnk won't even work with this disc.
    is there some deep analysis feature similiar to shrink?
    thanks in advance
     
    Last edited: Jan 17, 2005
  2. zombieman

    zombieman Regular member

    Joined:
    Nov 17, 2002
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    copy and paste the error on the site. the link doesnt work.
     
  3. nubi

    nubi Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
  4. nubi

    nubi Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i just upgraded my sony dru700a firmware.
    but this was happening before the upgrade
     
  5. zombieman

    zombieman Regular member

    Joined:
    Nov 17, 2002
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i would think the disk might need a good cleaning or it might be scratched. try to clean it really good and let us know if it helped or if the error movied to different percent.
     
  6. nubi

    nubi Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    it's a brand spanking new disc.
    not even a finger print on it.
    it reads fine in the dvd player.
    any ideas?
     
  7. zombieman

    zombieman Regular member

    Joined:
    Nov 17, 2002
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    have you tried using dvdsqueeze yet? See if it gives a error.
     
    Last edited: Jan 15, 2005
  8. nubi

    nubi Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i just read about dvd squeeze and it looks like you can't extact so that it's an iso.
    i need to be able to make iso or at least be able to extract all of the data from the dvd.
     
  9. zombieman

    zombieman Regular member

    Joined:
    Nov 17, 2002
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    youll need to run dvd43 or anydvd in the background while using it if it doesnt crack it. I dont use squeeze myself but it will do it like that.
     
    Last edited: Jan 15, 2005
  10. nubi

    nubi Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    what does anydvd or dvd43 actually do?
     
  11. zombieman

    zombieman Regular member

    Joined:
    Nov 17, 2002
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    it cracks the disks protection.
     
  12. nubi

    nubi Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    is this something i run along with either decrypter or shrink?
     
  13. nubi

    nubi Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    anydvd and dvd43 doesn't seem to be giving me any help.
    i've been doing some reading and imported a psl list.
    it seems to go a bit further on the extracting but now i'm getting this error:

    [​IMG]

    mind you this is a brand new disc.
    thanks in advance
     
  14. zombieman

    zombieman Regular member

    Joined:
    Nov 17, 2002
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Last edited: Jan 17, 2005
  15. nubi

    nubi Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    how do i find out what version of the aspi driver i have?
    and yes i do have nero 6.6.3.0 i believe
     
    Last edited: Jan 17, 2005
  16. nubi

    nubi Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i upgraded to 4.71.2 and still no go.
     
  17. zombieman

    zombieman Regular member

    Joined:
    Nov 17, 2002
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26

Share This Page