1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ghost recon 2

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by TenMen, Dec 22, 2004.

  1. TenMen

    TenMen Regular member

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    anybody have a problem backing up ghost recon 2?
    i have the flip-top w/swapmagic 3.3
    i used the same technique that worked for freedom fighters, metal gear solid 3, & gta san andreas.
    but for some reason the ps2 dosnt recognize the gr2 copy.
    burning @ x4,using spin-x dvd-r, dcrptr is the program.
    advice anyone?
    thank you
     
  2. Megadeth

    Megadeth Regular member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  3. TenMen

    TenMen Regular member

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    thanx for the quick response Megadeth.
    i'll be able to go through it thoroughly when im off work. At the risk of sounding naive, which i am at this stuff, i have absolutely no experience with patches. how would you apply it to gr2 through decprtr for a good backup?
    again thnx
     
  4. Megadeth

    Megadeth Regular member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  5. TenMen

    TenMen Regular member

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hopefully i can find a good tutorial, if u have one i would appreciate it.
    im learning this from scratch.
    everything is new.
    thanx
     
  6. sensiie

    sensiie Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    TenMen,
    same issue for me, using swapmagic 3.3 and slide card...

    The fix on that site is for multiplayer, and for use with hdloader.

     
  7. Amnesiac

    Amnesiac Member

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I want to find out how to get it working as well. ><
     
  8. TenMen

    TenMen Regular member

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i just needed the correct patch and instructions on how to do it.im way to much of a newbie to go on the instructions Megadeth gave me...still havnt been able to find a detailed guide. oh well, i'll keep looking
     
  9. philipman

    philipman Regular member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    913
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I did not patch my copy and it works perfect. I burned at 8x with memoex dvd-r's.
     
  10. TenMen

    TenMen Regular member

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    at least someone is having luck w/it.
    did you use decryptor or some other program.

     
  11. rob&keri

    rob&keri Regular member

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    OK using Swap Magic 2, flip top, using Riteck Ridisc GO4 X4, burn them at X1 using Decrypter.

    This works for me, hope this helps.

    Rob
     
  12. TenMen

    TenMen Regular member

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i will try that tonight...funny thing is, i recently backed up goldeneye rogue agent @ x4 and the video sequences are a lil bit choppy w/occasional audio drop out. so i reburned @ x2 and its worse!
    fliptop,swapmagig 3.3,rip/dcrptr,burn/copy2dvd, dvd-r spinx or teon...
    spinx are pretty good, able to backup: gta san andreas, mgs 3, freedom fighters
     

Share This Page