1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

GTA san andreas

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by andy15, Apr 11, 2005.

  1. andy15

    andy15 Regular member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Messages:
    323
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I got a flip top for ps2 wap magic v2.0 and gona back this up lator from my pc hard drive. All my origonal games are on my hard drive and my mum wont give me origonal to do disk to disk copy.

    do i just use iso maker make all files to iso and burn the iso with nero or will it not work
     
  2. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    eh??
    if you have the games on the hardrive,where did you get them from?
    how did u put them there?
    are they downloads?
    what files are they?
     
  3. andy15

    andy15 Regular member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Messages:
    323
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Ok I admit they are downloads. But i do have origonal so i can legaly put it on a disk.
     
  4. Calis

    Calis Guest

    if you have originals why download them?
     
  5. steimy

    steimy Active member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    12,030
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    Much easier to copy from the original.
     
  6. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    hehehe

    andy....what type of files are they?
     
  7. andy15

    andy15 Regular member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Messages:
    323
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    was in a rar extracted it to a folder on my hard drive its like all the files u have on the dvd but on my hard drive instead. There 4.19gb of data
     
  8. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    so what do have now then?

    did u just extract 1 file?,or all of them?
     
  9. andy15

    andy15 Regular member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Messages:
    323
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    there was just 1 rar file in there was all files from disk what u normly have when u open a disk i draged all the filles and folders in side the rar to a folder on my hadrd drive e.g the slus file or what ever its caled
     
  10. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    when u extract it,you extract it once and you should be left with an image to burn.like an iso or bin/cue file,
    sounds like you have gone 1 step further and opened the image up
    which u shouldnt have
     
  11. andy15

    andy15 Regular member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Messages:
    323
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    can i recreate the image how do i then burn it
     
  12. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    data
    modules
    system
    text
    anim
    stream.ini
    audio
    movies
    credits
    clothes
    cutscenes
    fileload
    init
    jpeg
    mc
    mpeg
    slus


    thats the order you need


    mine is 4.49gb
    system
     
    Last edited: Apr 11, 2005
  13. andy15

    andy15 Regular member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Messages:
    323
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    How do i put them in a order can i not just drag all of them in to iso maker and burn the iso.

    How can yours be 4.99gb when its on a single layer dvd
     
  14. radu1987

    radu1987 Guest

    help me please with my macintosh
    i just bought my ps 2 and i downloaded nfs underground 2 and i don't know how to play it on ps 2
    would somebody can help me please
    i need step by step
    to be honest i don't know to use computer very very good
    please
     
  15. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    hehe,
    i edited
     
  16. andy15

    andy15 Regular member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Messages:
    323
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    so once i got the iso i burn with alcohol 120% at 1x speed on -r disk will that work
     
  17. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    yes,or u can use dvd decrypter
     
  18. benjibonz

    benjibonz Member

    Joined:
    Jan 17, 2005
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I use DVD Decrypter to rip an original game, then DVD Decrypter again to burn it...Downloading games can be a double-edged sword, because you're not 100% sure if every file you need is there. I have found that my PS2 (SCPH-700XXX) will not read -R discs, so I suggest that if you burn a game, use +R discs, to be safe.
     
  19. andy15

    andy15 Regular member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Messages:
    323
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    first time i ever downloadfed 1 via bit torrent
     
  20. qasim1991

    qasim1991 Regular member

    Joined:
    Apr 8, 2005
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Do you need a patch for san andreas? I copied my original and it works kind of OK except it takes AGES to load into the game, and the ingame loading is slow as well. Help please!!!
     

Share This Page