1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

GTA Vice City GETTING STUCK

Discussion in 'Sony Handhelds' started by mikepl335, Jun 1, 2007.

  1. mikepl335

    mikepl335 Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I installed a ISO og Vice City on my PSP memory stick with FW 3.40 OE-A and when I am playing the game it gets stuck and has lags. Can anyone please help me with solving this problem. Thank You.
     
  2. djmazz

    djmazz Regular member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    647
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    try changing the cpu speed. mite help.
    or better still, try compesing it to a cso.
    i dont get any problems with mine, i run it on 3.30oe-a. could try downgrading and see if its any better.
    or get another iso of gta and try that.
     
  3. mikepl335

    mikepl335 Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks. I will try that and see if it works.
     
  4. smlvfx

    smlvfx Regular member

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    1,358
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Last edited: Jun 2, 2007
  5. mikepl335

    mikepl335 Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yes it says unknown. I thought it is not fake. On the website everything indicates that it is Geniue the only thing is the box closing. Everything other than that looks like it isn't fake but obviously it is. Thx for help. Is there anything u can do about that?
     
  6. mikepl335

    mikepl335 Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yes it says unknown. I thought it is not fake. On the website everything indicates that it is Geniue the only thing is the box closing. Everything other than that looks like it isn't fake but obviously it is. Thx for help. Is there anything u can do about that?
     
  7. smlvfx

    smlvfx Regular member

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    1,358
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    i don't think that we can do anything i tried to format mine to fat16 but it didn't change anything, fake memory sticks have a slower reading and writing speed
    i bought mine from ebay it's a 2gb made in hong kong piece of crap but still works ,some people have fake memory sticks that stop working after just a few weeks sometimes dont work at all

    i also have a 1gb sony real memory stick that works fine and next to magicgate says compatible
     
    Last edited: Jun 2, 2007
  8. silentdan

    silentdan Member

    Joined:
    May 5, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    And also don't use fake mem sticks for updating the firmware or you are risking a brick just so u know.
     
  9. smlvfx

    smlvfx Regular member

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    1,358
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    or downgrading fake memory sticks are not very reliable
     
  10. mikepl335

    mikepl335 Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16

    HaHa I allready used it for updating and downgrading bu thank god nothink happened. I opened my memory stick and it is made in Japan but somehow it is fake and I bought it not from online,from a store.
     

Share This Page