1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

GTASA and HDLoader?

Discussion in 'PS2' started by Xenokai, Oct 26, 2004.

  1. Xenokai

    Xenokai Regular member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    does grand theft auto san andreas work with hdloader?
     
  2. TracerX

    TracerX Member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I'm wondering the same thing! Once I try it I'll let you know.
     
  3. bmx3697

    bmx3697 Member

    Joined:
    Oct 13, 2004
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    This has been answered PLENTY of times in the numerous GTA: SA threads... YES. And no modes.
     
  4. don_shabz

    don_shabz Regular member

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I don't mean to be a newsence but...how do you know if the original san andreas disk will work on the HD Loader if it hasn't come out yet?

    Maybe just the cracked internet downloaded version works?
     
  5. stupidkid

    stupidkid Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    The full retail disk works. I have it installed now and have been playing it flawlessly.
     

Share This Page