1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

H to the ELP

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by fvkasm2x, Dec 30, 2004.

  1. fvkasm2x

    fvkasm2x Member

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have searched every thread in the forums... and all over the net. Trying to get some DVD games burned... and can't do it for the life of me. I did it b4 using Prassi Primo dvd and a pioneer A03 burner... easy as pie. But i broke my burner, and it was a trial version of prassi.

    So now... i followed the DVD Decrypter thread and d/l the program here. Says it worked fine... and when i check the blank dvd after, i have tons of crap on there... looks the same as the files on the original game (nba live 2005).

    I have a LG dvd+rw burner, and a ps2 with a v5 modchip or something ( i use the gameshark swap method)... not sure, i got it a while ago. i have done it b4 and have about 10 burned games... but not with my set up. anyone please??? i have wasted 6 blank dvd's and spent hours on end tryin to figure it out.

    [​IMG]

    if u can help out
     
    Last edited: Jan 1, 2005
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
  3. fvkasm2x

    fvkasm2x Member

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thx ...

    but i followed those directions exactly (both for nero and dvd decrypter). nothing will work.
     
  4. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    did you follow the booting directions also?
     
  5. fvkasm2x

    fvkasm2x Member

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i boot them the same way i always boot my burned games. the way they have to boot them for gameshark... i dont have the options they list. i dont have a code screen where i can input. i only have:

    game with codes
    game without codes
    options


    i dont have the middle step where i can hit ' x ' 3 times... blah blah
     
  6. CoorsLite

    CoorsLite Guest

    i have that menu to i use neo 2.2 mod chip and using game shark
     

Share This Page