1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hacked firmware and xbox live

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by zyadr, Mar 5, 2007.

  1. zyadr

    zyadr Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Just got my modded xbox , and it works fine.
    When, I, however try to connect to xbox live, it tells me that I need to update my console.
    What should I do ?
     
  2. emachine

    emachine Guest

    update it.
     
  3. zyadr

    zyadr Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Does this mean that I will still be able to play backup games, even if I update it ?
     
  4. motomods

    motomods Regular member

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Messages:
    309
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yes you can play on live with no problems and no problem playing your backups either..
     
    Last edited: Mar 5, 2007
  5. steimy

    steimy Active member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    12,030
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    for the 1000th time. Yes. As of right now no one is having a problem that i have seen with console updates, game updates, or playing back up games on Xbox Live.
    I am sure that will change down the road though.
     
  6. Astromic

    Astromic Member

    Joined:
    Feb 22, 2007
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Unless the firmware on his box is not 4.0+, like say 3.2? You update that and it will give you Error 66 and brick your box till you reflash it. :( Friend found that out the hard way LOL!
     
  7. zyadr

    zyadr Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    And how do I check the firmware version, just to be sure ?
     
  8. mikeismad

    mikeismad Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    when was it flashed?
     
  9. zyadr

    zyadr Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I don't know.

    I just bought the console 2 weeks ago
     
  10. xHaydenx

    xHaydenx Regular member

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    508
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    For that error to happen it also depends on what DVD drive you have? If it's a Hitachi, I think you'll be fine. I heard that the Toshibas are the only ones that give you that error and brick your console.

    You can find pics on the net that will help you identify which DVD drive is in your 360, just google it.
     
  11. NextLevl

    NextLevl Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have a toshiba/samsung drive and update all the time, no issues.
     

Share This Page