1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Had Wiikey Installed, now fan does not work.

Discussion in 'Nintendo Wii / Wii U' started by spuffy, Mar 19, 2007.

  1. spuffy

    spuffy Member

    Joined:
    Jul 31, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I was wondering if anyone else encountered this problem. I had the mod professionally done and was wondering if this is an easy fix and a case of something inside being unplugged. The modchip works perfect and boots everything, it's just the fan that is not running.

    Thanks guys!
     
  2. psykotik

    psykotik Member

    Joined:
    Mar 21, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have the same problem. modchip works fine but the fan isnt running.

    good thing i have one of those wii cooling fans though.

    but i'd like to have the fan inside the wii running too.

    anybody know what went wrong and how to fix it?
     
  3. killa024

    killa024 Member

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Mine works fine. It doesnt produce alot of air so make sure you look in it with a flashlight or something and make sure its spinning. If its not and the chip is working. He must have splashed solder on something he probally shouldnt have. I would add another fan or something b/c without the fan. You could burn something major and then you'd be screwed.
     
  4. spuffy

    spuffy Member

    Joined:
    Jul 31, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Whoops, I just realized that it IS spinning.
     
  5. LiquidusX

    LiquidusX Regular member

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    it's not like the 360 and ps3 ya'll the wii fan is much quieter
     
  6. psykotik

    psykotik Member

    Joined:
    Mar 21, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    haha okay. so i checked again (for the third time, this time WITH a flashlight) and it actually IS spinning!

    i got paranoid after reading this thread, checked my fan after the install and it SEEMED like it wasnt spinning. turns out it's just SUPER quiet and doesnt really bring out a lot of air.

    so yeah, all is fine. apologies for the false alarm!
     

Share This Page