1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Halo 3 beta w/out crackdown

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by crf80, May 17, 2007.

  1. crf80

    crf80 Member

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I've heard that people can get the halo 3 beta without crackdown,or by just using it for the original download. Is this true?

    If so, does anyone have instructions or a crack available?
     
  2. steimy

    steimy Active member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    12,030
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    I do not think so. Unless you got an invite from Microsoft, Crackdown was the only method i knew of that you could get the Halo 3 Beta. And i thought that to play it you had to have the Crackdown disk in the 360.
     
  3. mikeismad

    mikeismad Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    LOL at the idea of a crack for 360. the only "crack" there is, is that you can use a burned game to get the beta lol.
     
  4. urbancool

    urbancool Member

    Joined:
    Dec 30, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    could it be that the title of the said game to access the download is actually called "CRACKDOWN"....

    think about it......

    all this talk of modded boxes not working on live after grabbing the beta...

    a CRACKDOWN on mods maybe?
     
  5. mikeismad

    mikeismad Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    lol whos box doesnt work on live? im just fine and i dont even have the newest firmware
     
  6. urbancool

    urbancool Member

    Joined:
    Dec 30, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    coincidence?
     
  7. mikeismad

    mikeismad Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    yes coincidence, he has been working on it since before the halo 3 beta update came out. newer games can cause E66 if you dont update before you flash. all he has to do is reflash orig.bin and then flash whatever extreme frmware he wants.
     

Share This Page