1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HALO 3 MENU UNVIELD

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by TonyTony, Feb 25, 2007.

  1. TonyTony

    TonyTony Guest

    JUST THOUGHT U GUYS MIGHT WANT THE REAL MENU HERE FOR HALO 3 K ENJOY BYE


    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. andersg

    andersg Regular member

    Joined:
    Aug 19, 2005
    Messages:
    1,268
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Are you sure it's real? It doesn't look very "halo-y" lol

    I'm just curious, It could be totally real for all I know.
     
  3. shinnster

    shinnster Regular member

    Joined:
    Oct 30, 2002
    Messages:
    877
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    where did yoou get this from then? doiesnt loof too good to me. like someone could have made it.
     
  4. ssj4_2004

    ssj4_2004 Member

    Joined:
    Mar 8, 2006
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Looks like bungie is spending to much time with MS Paint :(
     
  5. thecraigc

    thecraigc Regular member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    945
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    doesn't look real... i'll need to check the d/l for it... cos i bought crackdown and havn't bothered about the halo thing yet...
     
  6. mufaa

    mufaa Regular member

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Not as good as i had imagined it would be. I expect a much slicker, cooler looking interface rather than...that. After all, it's the much awaited game of the fusking decade!

    Don't think it's real. Unless proven wrong.
     
  7. elmunkee

    elmunkee Regular member

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    text seems un-even in the wepons screenshiot and multi-player has been splled with a "Y" instead of an "I"

    seems fishy too me
     
  8. Auslander

    Auslander Senior member

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    5,432
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    look at the second image. i've never seen "multiplayer" spelled "multypayer" before. unless that's common on halo games, no way in hell that's real.
     
  9. andersg

    andersg Regular member

    Joined:
    Aug 19, 2005
    Messages:
    1,268
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Haha, I just noticed not only the "Y" but the missing "L" in Player

    Seems like Halo3 will have Multypayer lol
     
    Last edited: Feb 26, 2007
  10. paul91

    paul91 Regular member

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    970
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    omg if your gona make a fake HALO3 menu then at least check your spelling first lol :p
     
  11. Smurff

    Smurff Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    3,410
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    besides, these are flawed in more then 1 way......but i won't delve into that, i'll let everyone else do it :p
     
  12. TonyTony

    TonyTony Guest

    HAHAHAHa i wish i knew how to even remotly try to make sumthing like this LOL i found them on a halo 3 site. Uhm the looked real to me cuz i had neva seen them hmm but multiplayer is spelled wrong HAHAHAHAHA i didnt even notice it LOL
     
  13. Auslander

    Auslander Senior member

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    5,432
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    those could have been whipped up in 5 minutes each in photoshop. then just take a picture with a tv hooked up to an output on the graphics card and it's done. lots of fakes out there.

    considering you can't see that background, that could even be a compie monitor right there.
     
    Last edited: Feb 26, 2007
  14. theridges

    theridges Guest

    Fake!!!
    that was taken off of a computer screen.....definitely photoshop.
     
  15. TonyTony

    TonyTony Guest

    hEY I TOLD THAT DUDE THAT POSTED THEM AND HE SAID THEY WHERE REAL PICTURES THE TYPO IS BECAUSE ITS NOT EVEN A BETA BUT HE SAID THEY ARE REAL AND HE PROVED IT I GUES I DUNNO HE DID POST UP THIS VIDEO DUNNO IF U WILL BE ABLE TO SEE IT IM NOT GOOD WITH THESE DAMN CODES AND SHIT

    <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/z57K-EcRWDw"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/z57K-EcRWDw" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
     
  16. TonyTony

    TonyTony Guest

  17. gamer0313

    gamer0313 Guest

    this doesnt look that hard to do. just use something like flash or something like that. it's not like you can see him even using a controller to move or even his 360 running it. maybe if he showed him loading it from the dashboard or disc
     
  18. Auslander

    Auslander Senior member

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    5,432
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    lose the caps, please.

    those kinds of mistakes aren't made in any kind of release, even pre-beta.

    that video could easily be made in photoshop. i've made similar in a few hours in my CGI class.
     
  19. madspar

    madspar Guest

    Most likely a fake menu but at least more creative...

    [​IMG]
     
  20. mufaa

    mufaa Regular member

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Now that seems more like it. Looks completely fine to me.
     

Share This Page