1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Halo PC

Discussion in 'Windows - Games' started by acrobater, May 7, 2007.

  1. acrobater

    acrobater Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I changed the resolution and detail level higher on my Halo PC game but it keeps laging after the change. Is there anyway to prevent this without changing back to a lower resolution?
     
  2. rulisky

    rulisky Regular member

    Joined:
    Apr 26, 2006
    Messages:
    809
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Get a better video card.
     
  3. acrobater

    acrobater Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I used Lag Meter and it said that the game was laging. There was no problem with the video card that I currently have.
     
  4. rulisky

    rulisky Regular member

    Joined:
    Apr 26, 2006
    Messages:
    809
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Typically, increasing screen resolution and/or game details will cause your game to get "jerky". Usual cure is more power in terms of video card. Perhaps adding ram. Check the game's Requirements. Shut down other programs running in the background while playing game as these can consume needed resources. Have never heard of a Lag Meter.
     
  5. acrobater

    acrobater Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    What is ram???
     
  6. jet2612

    jet2612 Member

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    you dont know what ram is,you should not be allowed to go nere a computer
     
  7. jet2612

    jet2612 Member

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    but i wont giev critisism without telling you that:
    ram is like tempowary memory,the more you have the faster your computer can run,kind of like a short term memory the more ram you have the better it is :) its good to have alot of it its not to expansive and putting it in is not to difficult
     
  8. acrobater

    acrobater Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    OK I got it now
     

Share This Page