1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Has anybody tried backing up NBA Street 3 yet?

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by jay33, Feb 9, 2005.

  1. jay33

    jay33 Regular member

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Messages:
    428
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Just curious, because it's 4.37gb, which is usually a sign of problems.
     
  2. Cixx

    Cixx Member

    Joined:
    Feb 9, 2005
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Just burned the game, tried 2 play it but game freezes at loading screen.

    Rebuilding image now, let ya know if it works
     
  3. jay33

    jay33 Regular member

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Messages:
    428
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I'm in the process of rebuilding the ISO using the method I used on Mercenaries. Problem is, I've run it through ISO buster, CD/DVD rom generator but am now stuck trying to rebuild it to burn using CDVDGEN ISObuilder. For some reason I cant get this final program to work. When I go to open it I get a system error....specified module could not be found. Anybody know what's up with that?
     
  4. jay33

    jay33 Regular member

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Messages:
    428
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I gave up on using ISObulider and just used the MS DOS method to put teh ISo together. Happy to report the game came out perfect. Once the process is done teh game goes from 4.37gb to 2.38gb.

    BTW, the game i soff the chain.
     
  5. Cixx

    Cixx Member

    Joined:
    Feb 9, 2005
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Just finished rebuilding 2. Game works fine. TOC is only 2,38 GB now just like jay said.
    Hope this method works with more games.
     
  6. Cretin6

    Cretin6 Member

    Joined:
    Feb 9, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    how do i go about rebuilding the iso?

    any tutorials?

    mine gets stuck on loading like everyone elses
     
  7. Cixx

    Cixx Member

    Joined:
    Feb 9, 2005
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  8. BeMoney

    BeMoney Member

    Joined:
    Feb 9, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey Im a noob at this stuff and I was trying to back up street 3 using hd advanced but I can't play and I dont have a modd chip .. can someone plz help me???

    when I try to play it just doesn't load all the way from my Hd but i was still able to copy it
     
  9. Cretin6

    Cretin6 Member

    Joined:
    Feb 9, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i'm following that turorial...i'm at the part where in CDVDGEN you hit record and youre supposed to get two errors the the Rec. screen will come up.

    I Only Get One error, ASPI Manager Loading Failed, then it just goes back to program, and a .ims and .iml file are made...

    EDIT: I Installed that .dll they were talking about on that thread..now i get the two errors but freezes after...does it take a while to get to recording screen?

    is this right or am i having problems
     
    Last edited: Feb 9, 2005
  10. jay33

    jay33 Regular member

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Messages:
    428
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I don't think that's right, but I'm no expert at this. You should get the 2 errors, which indicates the process is going as it should.
     
  11. xdreamer2

    xdreamer2 Member

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    works great! Thanks.
     
  12. chris_805

    chris_805 Member

    Joined:
    Jan 19, 2005
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok heres my curiosity.....at what point of size of an iso game, should u rebuild to make smaller???
     
  13. Cixx

    Cixx Member

    Joined:
    Feb 9, 2005
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    My experience is that iso's with a TOC of 4,37gb mostly cause trouble playing them.Games with a smaller TOC usually play fine.So till now I only rebuild iso's 4,37gb big.
     
  14. caseyu1

    caseyu1 Member

    Joined:
    Feb 10, 2005
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i had same error problem as everyone else even after putting the file in win 32, i just used dvd iml2iso to rebuild the iso from the iml file cdvdgen created and it turned out to be the size everyone is talking about...almost done burnig...if it works then that the answer to all of you (like me) that couldn't get cdvdgen to do it even if you get the error...be back to tell you if it works
     
  15. caseyu1

    caseyu1 Member

    Joined:
    Feb 10, 2005
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    well, that was unsuccesful, got my hopes up for nothin, i hope somebody figure out how to fix cdvdgen to get both errors even after putting the wnaspi32.dll file in the right place cause i really want to play this!
     
  16. Hard

    Hard Member

    Joined:
    Feb 10, 2005
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello, I notice all the talk of rebuilding isos, does anyone know how to accomplish this on Macintosh? I'd love to be able to do it, as I am unable to backup games that need rebuilding at the moment.
     
  17. meggo

    meggo Member

    Joined:
    Dec 1, 2004
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    has anybody got nba street 3 to work without doing anything special. mine also freezes up at the loading screen. also if i want to rebuild the iso i have to have decrypter?? will alcohol work.
    thanks
     
  18. VAT829

    VAT829 Member

    Joined:
    Feb 11, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Help? I've just burned an iso of nba street v3 but when i play it the game loads take forever and the music skips. My PS2 is a modded with the Magic V 50k chip. Can someone tell me what I need to do to get the game to work without skipping or have long loading time. Thanks in advance
     
  19. caseyu1

    caseyu1 Member

    Joined:
    Feb 10, 2005
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    to anybody that had trouble getting cdvdgenerator to work after hitting the record button: after i put thewnaspi32.dll in the right folder i had to delete cdvdgen off my computer and then re-install it, no problems after that, burned fine and is really bad @ss game, Hope that helps....pce
     
  20. meggo

    meggo Member

    Joined:
    Dec 1, 2004
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i rebuilt the iso for strret 3 but my playstation wont read it. mine is also 1.99 gigs. thats not right is it. also i try to patch the iso with an id and it wont let me. could anyone help me get the game to work.
    thanks
     

Share This Page