1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Having trouble using avisynth

Discussion in 'DivX / XviD' started by dev1nsan, Dec 29, 2004.

  1. dev1nsan

    dev1nsan Member

    Joined:
    Dec 15, 2004
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Everytime I try to move the .avs folder into virtualdubmod to see if everything's O.K. VirtualDub tells me that it cannot understand the source. For example the source is TheIncredibles.avi and this is how I put it in the scripts
    avisource(theincredibles.avi,false)

    Any idea what I might be doing wrong.
     
  2. shiroh

    shiroh Guest

    glad to see you're using avisynth.

    it should be like this.
    avisource("D:\folder name\theincredibles.avi")

    the " " is required
    you must also write the path to the folder you're storing the file. just copy on the address bar.

    more filters, scripts and info at
    http://forum.doom9.org/forumdisplay.php?s=9a84a90bd7328515885b753d9a6a0b9f&forumid=33

    also, do read avisynth documentation

    some of my favourite and useful scripts made by various people.
    filter plugin
    vaguedenoiser
    degrainmedian
    awarpsharp
    asharp
    msharpen

    filter scripts
    limitedsharpen
    blinddehalo

     
    Last edited by a moderator: Dec 29, 2004
  3. dev1nsan

    dev1nsan Member

    Joined:
    Dec 15, 2004
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thank you, it took me almost 4 hours trying to figure out what I was doing wrong, I wasn't putting in the "
     

Share This Page