1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

hd loader not working... please insert playstation 2 disc

Discussion in 'PS2 - CD backup discussion' started by rio001, Oct 6, 2004.

  1. rio001

    rio001 Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    y does this happend i do not understand i got all the stuff i need.. can anyone help me?
     
  2. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    is your ps2 modded in any way? is the hd loader you are using an orignal or a burnt copy
     
  3. rio001

    rio001 Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i foound out.. it was because i got a euro hd loader.... not a us...
     
  4. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    ok glad you solved your problem
     
  5. goman007

    goman007 Regular member

    Joined:
    Jul 18, 2004
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ive got the ntsc kind it loads but not everytime i put it in and i have to keep resetting it anyone have any ideas why ?
     
  6. rio001

    rio001 Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    what does the ntsc/pal patch do... how do u convert them? i do not understand....
     
  7. ajr03

    ajr03 Member

    Joined:
    Sep 3, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Where can i get hold of the PAL HD loader? I live in UK (england)....any body got any sites i could look at? :) thnx
     

Share This Page