1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HD Loader Question

Discussion in 'PS2 - Hardware boot discussion' started by lljr, Jun 24, 2004.

  1. lljr

    lljr Member

    Joined:
    May 26, 2004
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Do you need to format the HD or just plug it in? I bought a new maxtor 80 today and was wondering if I just unwrap it and go, or do I need to do something else?

    Thanks for any help.

    P.S. The copy of HD Loader on the net is now cracked.
     
  2. lljr

    lljr Member

    Joined:
    May 26, 2004
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    just answered my own question. Apparently once installed into the PS2 and you boot up HD Loader, You can format the drive with HD Loader. Cool, that comes right from the website.
     
  3. sbspc

    sbspc Guest

    Could you point me to the web site
     
  4. lljr

    lljr Member

    Joined:
    May 26, 2004
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    what are you looking for, my hd loader works amazing
     
  5. .com.au

    .com.au Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi,

    I have a 50002 model PS2 with a messiah 2 chip installed.
    I can load PS2 cdr back ups fine but can NOT load any PS2 dvd back ups at all.
    Everything i try it always says not a valid PS2 disc.
    Can anyone please help.

    Regards Shane

    Ps:Tried with chip on and off.
     
  6. sbspc

    sbspc Guest

    lljr:
    Could you point me to the web site which has a copy of the HD Loader that is cracked. Thanks!
     
  7. dizastar

    dizastar Member

    Joined:
    Jul 8, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yea im looking for the cracked version of HD loader, to test out of course. Please link that site
     

Share This Page