1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HDloader Boot Problem

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by Quake-69, Jan 31, 2005.

  1. Quake-69

    Quake-69 Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Torrent downloaded file
    1. Extracted using winrar.
    2. Ripped using Alcohol 120% with Playstation Datatype (Copywrite)
    3. Using swapmagic CD, loaded the HDloader in.
    4. It reads and stops to a black screen.
    What is wrong with this? is something wrong with the HDloader? Something wrong with the HHD i'm using?
    I tried this with and without HDD's and it does the same thing. boots to a black screen and stays there.
     
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    cd loader
     
  3. Quake-69

    Quake-69 Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yeah! I tried that. says invalid Disc. :D any other Idea's? Got a torrent to share?
     
  4. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    invalid disc means your not using it correctly. what steps are you taking?
     
  5. Quake-69

    Quake-69 Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    with CDloader
    1. toss swap in wait for swap screen
    2. flip top up swap cd's for CDloader flip top down press x wait for screen.
    3. Press the Eject button swap cdloader for HDloader. press X wait for screen.
    4. look at Invalid Disc bottom left corner.
    with out CDloader
    1. toss swap in wait for swap screen
    2. flip top up swap cd's for HDloader, flip top down press x wait for screen.
    3. Look at Black/Blank screen.
    pretty much what I tried. I even tried doing it like using the DVD swap after the cdloader and that didn't work either.
     
  6. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    You can NEVER hit eject and put in a burnt disc.
     
  7. Quake-69

    Quake-69 Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    :O Holly smokes. Thanks G, That worked. I always use the Eject on the DVDloader when doing the Cheats with AR PS2. :) now I got it. lol after I took out the HDD. Oh well. guess i can put it back in.
     

Share This Page