1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help burning

Discussion in 'Nintendo Wii / Wii U' started by Kensi123, Jun 6, 2007.

  1. Kensi123

    Kensi123 Member

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have a problem.. i tried burning spiderman3 useing alcohol 120% i use verbatim 16X however, when i tried the game it shows in the first channal but then after when i start the game it freezes in the loading screen... im not sure what is the problem.. i have Wiikey mod and thats about it. my wii is US version
     
  2. Thinone

    Thinone Regular member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    806
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    try using imgburn
    try slower burn speed
    try different discs
     
  3. larrylje

    larrylje Active member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    12,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
  4. Kensi123

    Kensi123 Member

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    so any games that are PAL dont bother dling it? cause it will not work?? hmm wtf...i thougth wiikey lets u play any games with any region.. kinda confused
     
  5. larrylje

    larrylje Active member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    12,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    No that is not what I said.

    I said to go to the above link I provided and check to see if the PAL or NTSC(J) Game disc is compatible with Region Override..

    Not all game disc are compatible with Region Override. You will need to go to the above link I provided and check.

    Look under the PAL to NTSC(U) and NTSC(J) to NTSC(U) section to find out what PAL and NTSC(J) games can be played on the NTSC(U) System.

    If you have the PAL version of Spiderman 3 and look under PAL to NTSC(U) you will find that spiderman 3 shows...

    0159 Spiderman 3 Recognizes disc, locks up on load

    So you will need to get the NTSC(U) version of Spiderman 3 to play it.
     
    Last edited: Jun 6, 2007

Share This Page